Kjær kake har gjerne mange navn. Denne kaken fant jeg ved å søke på oppskrift etter skuffkake med kokos.
Her kalles den "klin kokos". Men jeg har altså døpt den "fa'far kake".
4 store / 5 små egg
5 dl sukker
6 dl hvetemel
4 ts bakepulver
2,5 dl lunkent vann (jeg byttet ut noe av vannet med sitron og appelsinsaft)
Egg og sukker piskes til eggidosis. Bland hvetemel og bakepulver. Dette siktes i røren forsiktig med slikkepott mens en også har i litt og litt av vannet.
Ha i en langpanne med papir.
Stekes ved 200g C i 20 minutter.
Lag topping mens kaka steker.
150g smør
2dl sukker
4ts vaniljesukker
2 egg
4dl kokos
Smelt smør, tilsett sukker og vaniljesukker. Pisk lett eggene som også tilsettes. Ha tilslutt i kokos.
Ha kokosmassen over den stekte kaken og stek videre i 5 til 10 minutter. (Min stekte i 10 minutter).
Del opp i biter. Nyt eller frys.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar