Sider

lørdag 23. mai 2015

Sponset: Grandiosa Pizzarull

Etter en regnfull dag med et par solglimt var det godt å komme inn i varmen. Jepp. Vi har faktisk fyrt i vedovnen de siste dagene.


Da mannen var dratt på konsert og de tre barna hadde funnet veien til drømmeland var det min tur til å nyte freden (MGP=fred?).

For å få en kjapp matbit var det på tide å teste grandiosa pizzarull som jeg hentet på bunnpris for rundt ei uke siden. Jeg så på nettet, tror det var på facebook, at om en bodde nær en bunnprisbutikk, så kunne en registrere seg, få et linenshare kort i posten og hente seg en gratis prøve.

Jeg melder meg gjerne som testkanin. Men i bunnprisbutikken viste de ikke noe om dette. Litt flaut. Fikk etter hvert ordnet opp, så da ble det testing.

Det gikk kjapt å varme den, tre minutter og så hvile i et minutt. Etter dette var en gjennomvarm. Litt vel varm egentlig. Esken utenpå er på under oppvarming, og gjør det enklere å holde den når man spiser. Tuppene var litt tørre, ellers var opplevelsen god. Smaken var også bra. Den kunne selvfølgelig vært større.


 
Jeg måtte ha litt annet godt også.
 
Nå: Litt mer strikking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar